English: English

Diensten

Vertalingen naar het Nederlands
Vertalingen naar het Nederlands vanuit het Arabisch, Duits, Frans en Engels. BANDAR onderschrijft het moedertaalprincipe, wat betekent dat de vertaler naar de moedertaal vertaalt. Voor het Arabisch levert BANDAR vertalingen die zijn be√ędigd. Op alle leveringen van BANDAR zijn de algemene voorwaarden van het NGTV geldig. Het NGTV staat voor Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers. Zie de website www.ngtv.nl

 

Cursussen Arabisch
Taalcursussen Modern Standaard Arabisch (MSA, door arabieren vaak aangeduid als Foesha) of Egyptisch-Arabisch. Voor lessen MSA wordt gebruik gemaakt van de methode van Ed de Moor (uitgegeven door Coutinho), terwijl voor lessen Egyptisch-Arabisch het materiaal van M. Woidich wordt gehanteerd. De lessen worden in series van twaalf lessen gegeven. De prijs is onder meer afhankelijk van groepsgrootte en lesplaats. Informeer naar de mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar!

 

Correctie, proofreading en advies
BANDAR verzorgt correctiewerk in de genoemde talen; het werk van een collega-vertaler wordt nauwgezet nagekeken en waar nodig gecorrigeerd, of wordt voorzien van suggesties voor verbetering. Ook op dit vlak heeft BANDAR een schat aan ervaring opgebouwd. Twijfelt u aan de juistheid van een vertaling, of mogelijk aan de originele tekst zelf, aarzel niet en vraag BANDAR om raad. Ook hierbij kunt u verzekerd zijn van discretie.